Zangeres/pianiste Marsha Steltenpool treedt vrijdagavond 20 januari op bij HauwertInConcert. Marsha woont in Medemblik en is een bekend en gevierd zangeres en pianiste.

In Hauwert treedt Marsha met haar ‘Friends’ op met o.a. prachtige ballads en andere mooie luistermomenten. Daarbij is er ook veel interactie met het publiek.  Marsha & Friends brengt op geheel eigen wijze ballads van de jaren ’70 tot heden van o.a. Adele, De Dijk, Anouk, Rolling Stones, Michael Jackson, Abba, Elvis Presley, Prince, Queen, Jessie J, Donna Summer, Caro Emerald, Bruno Mars, Rihanna, U2 en Eva Cassidy. In Hauwert laat zij zich begeleiden door saxofoon en percussie.  In die setting  verzorgt ze vrijdag 20 januari een sfeervol concert in de Witte Kerk van Hauwert met de befaamde akoestiek. Meer informatie: www.marshamusic.nl.

Marsha & Friends speelt vrijdag 20 januari 2017 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.40 uur. Toegang: € 10,- inclusief kop koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. U kunt naast kaartverkoop aan de kerkdeur ook reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Zie ook www.hauwertinconcert.nl

Vorig artikelActiviteitenagenda de Schoof van 9 t/m 18 januari
Volgend artikelKom kennismaken met SG De Dijk!