Donderdag 2 januari was de officiële aftrap van onze 65e gemeenschapsveiling die gehouden zal worden op 6 maart a.s.

Traditiegetrouw worden op de eerste donderdag in het nieuwe jaar alle wijklopers uitgenodigd voor een bijeenkomst in ’t Fortuin. Behalve dat zij worden bijgepraat over de ontwikkelingen en activiteiten in het afgelopen jaar, volgt er na afloop van het officiële gedeelte een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, als waardering voor hun inzet. Deze keer hadden we ook 3 jubilarissen in ons midden: het echtpaar Hans en Trudy Schoon, goed voor zilver (25 jaar), Jos Mathot, goed voor robijn (40 jaar, waarvan 30 jaar lid van het bestuur) en als klap op de vuurpijl dit jaar ook goud; Jan Haakman loopt dit jaar maar liefst voor de 50e keer zijn rondgang langs de huizen. Hij is indertijd gevraagd door Nic Schouten, toenmalig lid van het bestuur en heeft het al die tijd volgehouden. We nemen diep onze hoed af voor al onze lopers en onze jubilarissen in het bijzonder. Gefeliciteerd.

Beste mensen, de kop is eraf. We gaan ons opmaken voor de 65e gemeenschapsveiling; voor ons een jubileumjaar waaraan zeker extra aandacht besteed zal gaan worden. In volgende berichten hoort u daar meer over.

Deze week heeft u de huis aan huis brief ontvangen met daarin het verzoek iets beschikbaar te stellen; deze keer een brief in een vernieuwd jasje, één van onze eerste acties m.b.t. ons jubileumjaar. We hopen ook dit jaar weer op u te mogen rekenen. Alvast bedankt! Noteert u de datum alvast? Vrijdag 6 maart in Café Restaurant ’t Fortuin.

Bestuur Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof