Fortuin | Terras.
Wat was het een gezellig weekend op ons terras! Hemelvaartsdag was verrassend mooi en dit trok het terras vol. Wat ontzettend positief dat zoveel mensen reserveren! Het geluid van bestek, klinkende glazen en lachende mensen. Zo fijn!

Vanaf woensdag 19 mei is er weer versoepeld.
Wij gaan nu van woe t.m. zon open van 11.00 tot 20.00 uur . Genieten kan nu van een kop koffie, borrel of bittergarnituur maar ook van een lekkere lunch of avondmaaltijd! Je kan plaatsnemen onder de parasol, bij mooie dagen in de zon, maar ook op ons mooie overdekte terras. Gegarandeerd droog zitten. Hier staan ook enkele terrasverwarmers en er zijn voldoende plaids aanwezig. Iedereen is welkom, jong, oud, heel jong, met rollator/booster of zonder. Er is een lunchkaart aanwezig maar ook een avondkaart. Reserveren kan via www.t-fortuin.nl of telefonisch via 0228-581336 Een spontaan bezoek is géén probleem een reservering bij het terras is ook een reservering.

Fortuin | Gouden Eeuw Fietsproeverij 23 en 24 mei.
Wij zijn één van de horecagelegenheden die deelneemt aan de Gouden Eeuw Fietsproeverij! Fiets jij op 23 of 24 mei mee door het mooie Westfriese landschap? De starttijd van deze mooie fietstocht van 40 km is tussen 10.00 tot 15.00 uur. Je kunt kiezen uit 4 startlocaties. Dit zijn de deelnemende bedrijven: De Dres in Nibbixwoud, ’t Fortuin, ’t Hof van Medemblick of Het dorpshuis van Twisk. Bij iedere horecagelegenheid wordt een lekker regionaalhapje en glas wijn/bier/fris geserveerd.
De rit leid je langs de Gouden Eeuw lijsten. Deze heb je vast al eens zien staan. Luister bij deze lijsten via een QR code naar een uitleg over deze unieke locatie.
Kortom: geniet van het landschap, je gezelschap en al het lekkers.
Een startbewijs à 30,00 euro p.p. is te verkrijgen via de website van ’t Fortuin: www.t-fortuin.nl Heb je vragen laat het ons weten!

Fortuin bij je thuis | Vaderdag Ride & Bite 20 juni.
Dit is pas een leuk Vaderdagcadeau! Begin de dag met een kop koffie met wat lekkers bij ’t Fortuin. Start daarna de solex voor een mooie tour door Westfriesland. Onderweg stoppen jullie voor een lekkere kop soep met brood en kruidenboter. Vervolg de tour en eindig weer bij ’t Fortuin. Daar staat er een mooie, welverdiende bierbasket en een royaal bittergarnituur voor jullie klaar op ons terras of in ons eetcafé. Leuk toch! Reserveren kan via www.t-fortuin.nl, hier vind je tevens alle overige info m.b.t. dit evenement.

Fortuin | Feest.
Heb je in de toekomst iets te vieren? Op zoek naar een locatie voor een meeting, personeelsfeest, bruiloft, verjaardag, bbq, lunch, diner, etc? Wij denken graag mee in de mogelijkheden en maken een passende offerte. De data in de nazomer, herfst en winter zijn op dit moment erg gewild. Reserveren voorkomt teleurstellingen. Uitkijken naar iets positiefs, dat wil toch iedereen!
Wij maken ons op voor de volgende versoepeling. Binnen open op 9 juni. Duimen jullie met ons mee?

Groeten, Frank, Karin & team.