Vrijdag 7 augustus j.l. is in Leeuwarden weer gestreden om een voor ca 14 heren belangrijke bokaal.

Het eerste nieuws is dat de naam van Karel Koomen Bokaal is veranderd in de Sjaak Grooteman Bokaal. Dit ter nagedachtenis aan Sjaak die ons al die jaren op een mooie dag, en zeker met de prijsuitreiking met broer Niek, op een stukje toneel trakteerde van de bovenste plank.

Het zag er niet zo mooi uit om golf te spelen, doch de weergoden waren ons zeer gunstig gestemd, zodat de eerste flights van start konden gaan om 11.00 uur precies.

Buggy’s waren geregeld voor de mannen die niet meer zo lang kunnen lopen (ca 4,5 uur) de rest namen de benenwagen.
Om 16.00 uur waren allen binnen en kwamen de eerste versnaperingen op tafel waar uitgebreid werd verteld hoe het e.e.a. was beleefd.

Bij de welkomst in Onderdijk werden we verwacht door Wilma en haar assistente die ons een lekkere, warme maaltijd hebben voorgeschoteld.
Els was inmiddels ook aangeschoven voor de prijsuitreiking van de eerste bokaal ter herinnering aan ons aller Sjakie , zij deed dit met verve samen met broer Niek.

Precies 24.00 uur werden we door de uitbaters verzocht om het café te verlaten door de coronabedoeningen. Eenieder bedankt voor hem of haar inbreng in deze bijzondere dag

De uitslag was als volgt.
Gert-Jan Steltenpool
37 stablefort punten.
Jargo Grooteman 31
Niek Grooteman 28

Hans Steltenpool

Vorig artikelAfscheid Bep van ophem
Volgend artikelGeslaagd kermistoernooi Westrandboulers