Al net zo traditioneel als de oliebollen en het vuurwerk bij de jaarwisseling, is het lijstje met goede voornemens. Had jij ze als vijftig/zestig plusser ook: meer bewegen, meer naar buiten, minder schermtijd en meer sociale contacten? En zijn ze inmiddels, bijna net zo traditioneel, na ruim een week al weer aan het vervagen? Kom dan eens kijken of jeu de boules iets voor je is. 

Daarmee is het zo simpel om al die voornemens ook waar te maken. Twee keer per week, op de dinsdag- en vrijdagmiddag, kun je op ons mooie complex aan de Westrand sportief en gezellig bezig zijn in de buitenlucht. Eerst van 13.15 tot ca. 15.00 uur voor de competitie en na de koffie voor de liefhebbers nog een uurtje ‘voor de lol’. 

We spelen het hele jaar door. Zelfs in dit toch wel erg natte najaar is het maar twee keer afgelast geweest en ook bij de huidige winterse temperaturen spelen we met veel plezier onze wedstrijden. Met handschoenen aan kun je ook heel goed gooien! Zo boule je je, voor je het weet, het voorjaar weer in. 

Tijdens het spel willen we natuurlijk allemaal graag winnen, maar desondanks gaat het er erg gemoedelijk en ontspannen aan toe. Ook staat het ieder vrij hoe vaak je komt: één keer per week, twee keer per week, alleen zomers, alleen ’s winters, alleen met mooi weer, het maakt niet uit. 

Kom gewoon eens vrijblijvend kijken. Na de pauze (ca. 15.15 uur) kun je eventueel meteen al een spelletje meespelen, wij zorgen wel voor ballen. Je kunt het zelfs een maand lang gratis uitproberen.

Eveneens volgens traditie wensen wij iedereen een gezond en sportief 2024 en misschien tot ziens bij de Westrand Boulers aan de Theo Koomenweg. 

Vorig artikelActiviteitenagenda de Schoof van 10 t/m 17 januari
Volgend artikelZonnebloem Medemblik, Onderdijk en Wervershoof