Vrijdag 17 mei vierde jeu de boulesvereniging De Westrand Boulers haar 10-jarig jubileum. Onder  prima weersomstandigheden speelden de 31 deelnemers, verdeeld over twee poules, het jubileumtoernooi, dat als eerbetoon genoemd was naar onze medeoprichter en eerste voorzitter Simon Steltenpool.

Op alle zeven banen op het feestelijk versierde complex streed men fanatiek, maar vooral ook heel sportief om de punten. Na twee wedstrijden laadden de deelnemers zich in de pauze met koffie en feestgebak weer op voor de laatste wedstrijd. 

Tijdens de gezellige nazit op het terras huldigde voorzitter Koos Botman met een bloemetje eerst de zeven leden, die net als de vereniging, de tien jaar hadden volgemaakt. Daarna reikte Dirk Haakman, oud-clublid en tevens goede vriend van Simon Steltenpool, de prijzen uit: 

Poule  A: 1. Annie Meilink, 2. Diana Linders, 3. Tiny Berkhout. 

Poule B: 1. Jan Burgman, 2. Martin de Lange, 3. Nico Knijn. 

Hierna ging Monny de Vries even terug in de tijd en vertelde het een en ander over de oprichting en het vele werk dat tien jaar geleden op het Westrandcomplex is verricht door heel veel vrijwilligers.

Met een drankje en een hapje volgde hierna nog een gezellig uurtje. 

We danken Anneke Visser weer voor het verzorgen van de prijzen, Afra Botman voor haar spontane hulp bij de verzorging van de inwendige mens tijdens en na het toernooi en verder dank aan ieder die zijn/haar medewerking aan dit toernooi verleende. We kunnen terugkijken op een heel geslaagd jubileumtoernooi.

Vorig artikelSjaak en Agnes Stroet – op den Kelder 60 jaar getrouwd
Volgend artikelThe One Day Band