Vorige week zondag stond de Westrand in het teken van beachvolleybal. Er hadden zich 21 teams ingeschreven, die verdeeld over 3 verschillende poules: Recreanten – 4×4, Dames – 3×3 en Heren – 2×2 streden om de prijzen op 6 velden.

De weersvooruitzichten voor zondag waren niet best, maar vlak voor de start van het toernooi brak de zon door en behoudens een paar lichte regenbuitjes was het verder prima vertoeven op het beachveld.

Bij de recreanten ging team Blauw er met de hoofdprijs vandoor. Bij de dames was team A de winnaar en bij de heren gingen Sjors & Koef er met de prijs vandoor door in de laatste wedstrijd Stam & Bos overtuigend in 2 sets te verslaan. Ik wil graag alle vrijwilligers bedanken, die onder aanvoering van Jeroen dit beachvolleybaltoernooi hebben mogelijk gemaakt.

Aankomende zaterdag starten om 19 uur de Omni Games op de Westrand en gaan 20 teams (12 recreanten- en 8 prestatieteams) met elkaar de strijd aan in 5 verschillende sportdisciplines (Beachhandbal, Beachvolleybal, Padel, Tennis en Voetbal). Kom dit weekend jouw favoriete team aanmoedigen op de Westrand tijdens de vierde editie van de West-Friese Omni Games!

Vorig artikelZomeravond fietstochten
Volgend artikelMORGEN! deelt alvast drie beweegtassen uit