Op zaterdag 4 en zondag 5 maart, dagelijks van 11 tot 16 uur, exposeren de leerlingen van schilderes Jose Roskam hun werk in de kantine van de Sjoerd Huismanpiste (de skeelerbaan) aan de Theo Koomenlaan in Wervershoof, de entree is gratis.


Ruim 40 cursisten volgen iedere week schilderles bij Jose Roskam, een gediplomeerde docente. Hun werk varieert van groot tot klein, in olieverf, acrylverf of pastelkrijt, op linnen of op een houten paneel, van fijnschilderkunst tot magisch realistisch. Op www.joseroskam.nl is meer informatie en werk van cursisten te zien. Tijdens de expositie wordt een schilderij van Jose verloot en kan gebruik worden gemaakt van een kennismakingsaanbod om schilderles te volgen: de eerste maand mag gratis gebruik worden gemaakt van materialen zoals penselen en verf. De lessen kosten 17 euro per les en worden gegeven op verschillende dagen en tijdstippen, zowel overdag als ’s avonds. U bent van harte welkom om alle schilderijen te komen bekijken en te genieten van de kwaliteit die de cursisten te bieden hebben.

En wie weet krijgt u zin om zelf ook eens een penseel ter hand te nemen, onder de deskundige leiding van Jose Roskam lukt dat iedereen!

Vorig artikelJeu de boule: probeer het eens
Volgend artikelMet de Zonnebloem naar Ciske de Rat