Wervershoof –  Op woensdagmiddag 22 mei 2019 organiseert Succesvolle Opvolging samen met ING bank en Deloitte het event ‘Opvolging is een strategische keuze’ in Wervershoof (NH). Het event is speciaal gericht op de overdragende én opvolgende generatie.

De specialist in generatiewisseling in familiebedrijven, Succesvolle Opvolging uit Purmerend, organiseert op woensdag 22 mei van 13.30 tot 17.30 u. in samenwerking met Deloitte en ING Bank het event ‘Opvolging is een strategische keuze’. Er is een uniek programma samengesteld met veel interactie en praktijkverhalen vanfamilieondernemers voor familieondernemers. De drie organisaties beantwoorden vragen als: hoe pak je de opvolging goed aan, wanneer begin je, houd je het bedrijf in de familie of is een andere keuze beter, wat is mijn bedrijf waard en hoe financier je een bedrijfsovername? Er is ook ruimte voor vragen van deelnemers.

‘Opvolging is een strategische keuze’ vindt plaats in familiebedrijf Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK in Wervershoof (NH). Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 mei 2019 via de website: www.succesvolleopvolging.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, toewijzing op volgorde van aanmelding. Voor meer informatie: Liane de Ruijter van Succesvolle Opvolging: 06-23 427 437 Liane@succesvolleopvolging.nl