Vrijdagavond 24 mei een wonderschone afsluiting van ons seizoen met Elke en Michiel Wetzer op piano. Schrijnende, grappige en pijnlijk mooie liedjes. In 2015 behaalde ze de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival als ‘Jaloersmakend talent’.

Recent heeft de ‘Stichting blijvend applaus’ Elke een beurs toegekend omdat de jury de diverse muzikale stijlen met ook het oprekken van de grenzen van de kleinkunst hogelijk waardeert.  Het talent heeft de jury in haar eerdere voorstellingen gezien.

De theaterkrant schreef over Elke;  Een prachtige stem, een aantal briljante hoogtepunten en bijtende noodzaak. Vierveijzer  gaat een grote toekomst tegemoet.  Het Parool schreef over haar: ‘Haar liedjes bevatten prachtige, haast literaire teksten en waarschijnlijk het mooiste wat het Amsterdams Kleinkunst Festival dit jaar te bieden had’.

Over het programma het volgende; Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht. Elke Vierveijzer spuugt terug. Ze neemt in ‘Zonder Genade’ alles onder de loep dat de wereld en het leven ons voorschotelt. Zonder terug te deinzen. Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan allemaal alleen? Soms snoeihard maar met de stem van een engel legt ze de vinger op een ieders zere plek.  Dat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn. Eerlijk, grappig en pijnlijk raak op plekken die al vaak genoeg onaangeroerd blijven.

ELKE VIERVEIJZER 24 mei 2019 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 15,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en https://www.elkevierveijzer.nl