Hopelijk krijgen we een rustig najaar, zodat we nog wat kunnen ondernemen. In het septembernummer van de Nestor staat een leuke fietsroute via de knooppunten door het rivierenland. Wie lid is van de Senioren-KBO, voor € 20,00 per kalenderjaar, ontvangt het magazine de Nestor 10 keer per jaar.

Niet-leden kunnen zich abonneren voor € 25,00. Lid worden van de Senioren-KBO loont dus de moeite! U kunt zich aanmelden bij Diana Verdonschot (0228-582417), Marja Ridder (0228-855147) of iemand anders van het bestuur. Verzoek aan de leden: Als u verhuist, wilt u dan een adreswijziging doorgeven aan het bestuur. Dan wordt de Nestor weer op het juiste adres afgeleverd.

Wist u dat: er een vrijwilligerspunt van WonenPlus is. Via het Servicepunt komt een vrijwilliger voor klusjes in en om huis. Voor een kleine vergoeding wordt bijvoorbeeld uw tuin van onkruid ontdaan of wordt een lamp vervangen in huis. Adres waar u zich kunt aanmelden: WonenPlus Servicepunt Wervershoof, Olympiaweg 25, 1693 EJ Wervershoof. Tel.: 0228-586035. Openingstijden: ma – di – vr van 9.30 tot 11 uur. (wonenplus-wervershoof@meewering.nl).
Seniorengym: Als u de spieren soepel wilt houden en geen sportschool wilt/kunt bezoeken, kunt u naar de seniorengym. Onder deskundige leiding worden op een stoel oefeningen gedaan, aangepast aan de doelgroep. Gym Zwaagdijk-Oost Over de Leek o.l.v. Annet Caspers op maandag van 11.15 – 12.15 uur. Gym Onderdijk in het Dorpshuis o.l.v. Rosan Ootes op dinsdag van 9.45 – 10.30 uur. Gym Wervershoof in de Schoof o.l.v. Rosan Ootes op dinsdag van 10.45 – 11.30 uur. Alles uiteraard met inachtneming van de coronaregels. Kom eens langs voor een proefles. Tot ziens!

Soos Wervershoof: Eindelijk kon er weer gekaart worden. 25 leden kwamen afgelopen donderdag om te strijden voor een prijsje. Er was ook een rummicub-tafel en de heren van het biljarten waren er ook. Alles zoals vanouds, behalve dat we voortaan in De Schoof zijn. Door de anderhalvemeter-regel waren de tafels aan elkaar geschoven, wat voor sommigen betekenden dat de armen niet lang genoeg waren om de kaarten te pakken.

Ook werd er niet meer geruild van tafel, maar bleef iedereen aan de tafel van het eerste rondje. Na drie rondes konden de punten opgeteld worden:
Mevr. Mien Kok-Wiering (5250 pnt.)
Mevr. Gon Alkemade-Botman (5133 pnt.)
Mevr. Lida Hoogland-Hoffer (5024 pnt.)
De poedelprijs was voor mevr. Thea Botman met 3771 punten.
Bij het Rummicuppen stond mevr. Dora Mol-Commandeur op kop met meest gewonnen potjes, gevolgd door Tine Steltenpool-Voorn. Diana, Petra en Marja hadden het nakijken.
Volgende week, 10 september staat competitieklaverjassen op het programma. De zaal is open vanaf 13.00 uur en de start is om 13.30 uur.