Helemaal nieuws was het niet meer, want voorzitter Cees Duijn kondigde het al aan in de laatste Week in Week uit van voor de coronastilte. En misschien lijkt het ook wel bijna gewoon dat Bouwbedrijf Grooteman – Van Dijk het sponsorcontract met Strandvogels verlengd.

Maar dan alleen omdat de samenwerking er al tientallen jaren is, zo gewoon is het namelijk totaal niet. Want waar vindt je nou nog een bedrijf dat bijna al 30 jaar aan een club verbonden is als hoofdsponsor? Want zo lang duurt deze samenwerking al, vanaf 1991. Een ontzettend lange periode waarin heel veel is gebeurd. Er zijn degradaties geweest, maar vooral ook kampioenschappen, periodetitels en mooie bekeravonturen. En ook de komende vijf jaar gaan Strandvogels en Bouwbedrijf Grooteman – Van Dijk weer op zoek naar die hoogtepunten op voetbalgebied. Dat doen de spelers in prachtige nieuw ontworpen tenues en trainingskleding, dus aan de uitstraling zal het zeker niet liggen.
Het bestuur van Strandvogels bedankt Ronald (en Cees) Grooteman dat hij zich weer voor minimaal vijf jaar heeft willen verbinden aan het rood en geel, we vinden het geweldig!