Wij waren blij verrast dat de winkel van Knijn inkt, boeken en meer uit Wervershoof ons benaderde om een actie op te starten om geld in te zamelen voor de surftherapie van Chris. En we hebben begrepen van Knijn dat de donatiebus nog een tijdje blijft staan op de balie in de winkel.

Dat deze actie dit resultaat geeft is natuurlijk fantastisch! Dit maakt het mogelijk voor Chris om in maart mee te gaan naar Fuerta Ventura om daar gedurende een week dagelijks surftherapie te krijgen. Van de donaties wordt de reis en de accommodatie van de deelnemers bekostigd. De vrijwilligers en de partners nemen de kosten voor hun eigen rekening.

Wij zijn zeer blij en overdonderd door de mensen die op wat voor manier dan ook hebben meegeleefd vanaf het eerste moment dat Chris getroffen werd door het herseninfarct aan de hersenstam. Familie, vrienden, collega’s, buren, mensen in het dorp, de steun in de afgelopen jaren zijn onbetaalbaar voor ons geweest! De morele steun en de donaties, zelfs anoniem, is zo doorslaggevend voor ons om sterk te kunnen blijven!

De afgelopen jaren met als toppunt deze actie heeft Chris zo’n enorme boost gegeven! Het blijkt dat Chris hierdoor eerder zelfstandig dingen onderneemt. Geweldig gewoon! Het geeft ons zoveel kracht om door te gaan wanneer je je zo gesteund voelt! Dit is een heel warm gevoel, dank jullie voor alles!

Veel liefs van Chris en Petra