Het was lang wikken en wegen. Vele vragen bleven onbeantwoord en dat is natuurlijk hartstikke logisch. Door die onduidelijkheid over de versoepelingen van de komende festivalzomer heeft het Dijkpop Team de kogel door de kerk gejaagd en dit besluit genomen.

Welke maatregelen moeten we allemaal nemen? Hoeveel bezoekers kunnen we toelaten? Kunnen we dit allemaal aan als festival wat volledig wordt gedraaid door vrijwilligers? Gaan we het risico nemen als een al jaren financieel gezonde organisatie? Doordat er op dit soort vragen weinig antwoorden aan de horizon verschenen heeft het Dijkpop Team het besluit genomen om ook dit jaar het festival met een jaar op te schuiven naar 1 en 2 juli 2022. Natuurlijk doen we dat met pijn in het hart maar we willen voor onze bezoekers een festival neer zetten zoals we gewend zijn en waar een ieder het gruwelijk naar z’n zin heeft.

Onze bezoekers die in 2020 een ticket hebben aangeschaft voor zowel het Dijkpop Festival als de Avond van Andijk kunnen binnenkort een mail verwachten met daarin een link met de optie om je geld terug gestort te krijgen. Als je niks doet met deze mail voor zaterdag 3 juli 2021 gaan we ervan uit dat je je ticket meeneemt naar de editie van 2022.

De organisatie wenst iedereen ondanks alles een prachtige zomer. Denk goed om elkaar zodat we binnen afzienbare tijd het normale weer kunnen omarmen.