Welkoop Zwaagdijk Oost – Deze winter beleven we iets anders dan normaal. We vieren waarschijnlijk thuis Kerst in een kleine kring, kunnen niet zo gemakkelijk meer uit eten en we houden meer afstand van elkaar. Toch proberen we er, ondanks deze onrustige tijden, met z’n allen een gezellige winter van te maken.

Wintertijd
De dagen zijn weer wat korter en de R zit weer in de maand. Dat betekent dat we koude maanden kunnen verwachten. Voor veel mensen zijn dat genoeg redenen om lekker binnen te blijven. Toch kun je het tijdens de winter ook buiten enorm gezellig maken en is het zelfs erg goed voor je om ook in de winter regelmatig naar buiten te gaan, bijvoorbeeld in je tuin. Hierdoor krijgt je immuunsysteem een boost en vang je toch nog wat winterse zonnestralen op. Dus kom onder dat warme dekentje vandaag en ga lekker aan de slag in je wintertuin!

Deze winter beleven we buiten
Er is zoveel te beleven in de wintertuin. En daarom maken we het dit jaar buiten gezellig. Want hoe koud het ook is, in de wintertuin is de sfeer altijd warm en behaaglijk. Kies samen een mooie kerstboom uit, plaats een sprookjesachtige Fairybell in je tuin, hang sfeervolle verlichting op en geniet samen van een winterbarbecue. Maar maak ook een warme wintertuin voor alle dieren die in deze periode wat extra hulp kunnen gebruiken. Tijdens de donkere dagen voor kerst is jouw tuin een stralend lichtpunt! Beleef met elkaar alle mooie momenten en maak samen met Welkoop jouw wintertuin compleet.
In de komende periode geeft Welkoop diverse tips om te zorgen dat jij jouw tuin kunt omtoveren tot een echte wintertuin. En op het Raadhuisplein van Wervershoof plaatsen we een Fairybell zodat iedereen van dit lichtpunt kan genieten. Hai deugt!

Fijne feestdagen,
Team Welkoop Zwaagdijk.

Vorig artikelEen weekend op hoog niveau
Volgend artikelStichting ouderen Medemblik