Ut Leste Kievitsei!
10/11/12 1n 17 januari speelt toneelgezelschap Europa Extra dit geweldige stuk. In ’t Westfries, want het hele stuk is vertaald door Sjaak Steltenpool! Hou je van lachen, dan zit je hier goed. Het Leste Kievitsei wordt uitgevoerd door: Willem Verlaat (Kor), Dick Pronk (Bertus) en Dick Sijm (Jaap) De regie is in handen van Tiny Aker en Dick Pronk en de soufleuse is Ans Bakker. Kaarten á € 7,50 zijn te bestellen via tnm.sijm@quicknet.nl, anspietbakker@quicknet.nl. Let op 11 en 12 januari zijn uitverkocht!

Zaterdag 25-01: Winterstoppop!
Zaterdag 25 januari is het tijd voor het meest gevarieerde muziekfestival van de regio. muziek van eigen bodem, opkomende talenten, getalenteerde rasmuzikanten en natuurlijk de welbekende Wervershoofse gezelligheid!  Gekozen thema: Law & Order. Non stop muziek in café en zaal en met extra top act: THE COPS (Police Coverband) Dit kan/mag je zeker niet missen! De entree € 10,- aan de deur komt ten goede aan de muzikanten. Eten kan in de proefkamer van ‘t café! Een lekkere burger, kipspies, broodje kroket/frikandel of een broodje gezond… De organisatie van dit jaarlijkse evenement is weer in handen van het super enthousiaste team van SMEW. Meer info & line up: www.smew.nl

Vrijdag 31-01: Portproeverij!
Ook lekker: Port! Wij zijn er gek op, en delen dit graag met jullie! Wij merken vaak dat port nog een groot vraagteken is bij gasten/familie en vrienden. Tijdens deze proeverij géén hoogdravend gedoe maar vooral informeel genieten! We starten met een kleine presentatie over port en daarbij een kleine porttonic! Daarna laten we je kennismaken met een mooie ruby reserve, tawny, 10 jr. oude tawny, LBV en een vintage port.  Voor de smaakbeleving serveren wij bij de proeverij lekkere hapjes van kaas, chocolade, paté etc. De kosten bedragen: € 27,50 p.p. Aanvangstijd 20.00 uur, afsluiting rond 23.00 uur. Na afloop ben je een ervaring rijker en hopen we dat je net zo enthousiast bent over port als wij!

Vrijdag 07-02: Pub Quiz georganiseerd door Quiz Events QBWUA
Ieder jaar weer een groot succes! De quiz is geschikt voor jong en oud, kenner en leek. Aan de hand van videobeelden worden vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen: geschiedenis, film, muziek, tv, kunst, wetenschap, showbizz, sport, noem maar op….alles kan voorbij komen. Het draait allemaal om parate kennis en een gezellige avond. Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 4 personen. Deelname kost €  14,50 per team. Voor de winnaars is er naast de eeuwige roem ook nog een leuke prijs. De quiz begint om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur is de zaal open. Stel je team samen en meld je vast aan via www.quizevents.nl of info@t-fortuin.nl

14-02: Valentijnsdag!
Verras jij je stille liefde, goede vriend, waardevolle vriendin of je ouders die altijd paraat staan?! Naast de gerechten van de kaart serveren wij een 3 gangen proeverijmenu om samen te delen en van te genieten! Reserveer snel je tafel!

19-02: Kids High Tea!
Voor alle leuke, gezellige kids in Wervershoof en omstreken! Leuk in de voorjaarsvakantie met je vrienden of vriendinnen! Of moet jij nog je partijtje vieren?! Wij vertellen je wat thee nou eigenlijk is, serveren je heerlijke thee en natuurlijk het allerbelangrijkste allemaal super fijne lekkernijen! Leeftijd: vanaf 6 jr., kosten per kind 14,50 euro.

23-02: High Wine & High Beer!
Zin in een lekkere en gezellige borrelmiddag. Hier zit je goed! Mooie wijnen, speciaalbieren, een bubbel en super lekkere bijpassende hapjes. Deze middag behoeft geen verdere uitleg, maar wel een tijdige reservering! € 24,50 p.p. Let op: 02-02 en 21-03 uitverkocht!

Tot ziens! Frank, Karin & team