Oké, de titel is wat gechargeerd, maar hebben wij nu wel uw aandacht? Mooi. Wij zijn de commissie Kernvisie Wervershoof, een onafhankelijk en niet-politiek gekleurd adviesorgaan dat zich inzet om een goede toekomst voor Wervershoof te waarborgen. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig! Daarom organiseren wij op maandag 15 april een open-discussieavond in De Schoof, om met jullie te praten over de toekomst van ons prachtige dorp. Het is ons doel om zoveel mogelijk inzichten, meningen en wensen te inventariseren dus zorg dat je er als Wervershover bij bent en laat je horen!

De avond zal om 19:30 uur starten met de opening door de voorzitter van de dorpsraad Richard de Beer, waarna Tjalling Dijkstra van Rijkswaterstaat iets gaat vertellen over de plannen betreffende de Vooroever bij Andijk en Wervershoof.

Hierna volgt een inleiding door Dennis Swart. Hij zal een korte toelichting geven over wat de kernvisie inhoudt en hoe deze tot stand zal komen. Dit zal worden gekoppeld aan verschillende stellingen over onderwerpen die ons dorp raken. Denk hierbij aan woonvoorziening, verkeer en winkelstand. Maar ook aan sport, onderwijs, ondernemerschap en zorg voor jong en oud. Eigenlijk is elk onderwerp dat van belang is voor ons dorp relevant, dus schroom niet om met ideeën te komen! Wij zien u graag op 15 april!

Commissie Kernvisie

De commissie Kernvisie bestaat uit Dennis Swart, Anneke Koomen, Peter Immen, Wouter Steltenpool, Vera Sijm, Karin Gitzels, Dylan Grooteman, Pascal Meester, Karin van Dijk, Kitty Steltenpool en Bram Visser.

Praat mee op 15 april

Graag nodigen wij u uit om op 15 april vanaf 19.30 uur in De Schoof met elkaar te spreken, na te denken en te luisteren welke behoeftes en ideeën er leven bij alle inwoners van Wervershoof. Met deze punten vormen we samen een nieuwe Kernvisie voor ons mooie dorp.

De onderstaande punten zullen behandeld worden en wij willen u vragen hierover alvast na te   denken:

  • Winkelbestand en ondernemerschap;
  • Kunst en cultuur;
  • Sport, toerisme en recreatie;
  • Wonen en groenvoorziening;
  • Zorgvoorzieningen voor jong en oud;
  • Onderwijs en opvang
  • Verkeer
    Kernvisie Wervershoof