Na de zomervakantie en de heerlijke nazomer waarvan wij hebben mogen genieten begint de drukte weer toe te nemen. Alle vaste clubs zijn vol enthousiasme begonnen met al hun activiteiten.

Onder andere de WF Linedancers zijn weer gestart op de donderdagavond! De beginners en gevorderden kunnen het luie vakantiezweet er weer uit dansen. Iets voor jou om een keertje mee te dansen? Dat kan! Er kunnen zich nog leden aanmelden. Ook het aanschuifbuffet zal weer plaatsvinden, de voorbereidingen zijn al in volle gang. Op 27 september zal de eerste editie na de zomerse afsluiter weer gehouden worden. Er zijn nog plaatsen vrij. Wil jij ook aanschuiven? Neem dat contact op met De Schoof!

Er wordt ook weer naar evenementen toe gewerkt. Waar Emiel Huisman en de Alternatieve Beurs voorbereid worden, moet er helaas ook iets uitgesteld worden. ‘De Klok Op Rock’ dé Normaal tribute band hebben wij moeten uitstellen naar februari 2024 vanwege een beenbreuk van de drummer.

De vrijwilligers, het bestuur en personeel heeft weer onwijs veel zin in het nieuwe seizoen! Op onze website kun je alles vinden wat er de komende tijd te beleven is. Wij zien je graag in De Schoof!

Vorig artikelRabo ClubSupportactie en het herenkoor
Volgend artikelVeiligheidsregio Noord-Holland Noord start werkzaamheden crisisnoodopvanglocatie in Wervershoof