Altijd dichtbij bij jou in de buurt


Namens Nh1816 ben ik jouw ‘local hero’. Dit betekent dat ik als West-Fries de regio goed ken en de taal van de mensen spreek. Korte lijnen en direct contact als je mij belt. En als er iets is, kom je gewoon bij mij langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Service en persoonlijk contact
Als onafhankelijk adviseur staat persoonlijk contact, service en vertrouwen bij mij hoog in het vaandel. Dat zoek ik ook in de samenwerking die ik met verschillende verzekeraars heb. Daarom werk ik voor particuliere verzekeringsoplossingen graag samen met Nh1816, dé specialist in particuliere verzekeringen. Nh1816 is een echte West-Friese verzekeraar uit Oudkarspel. Het is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk, die betrokken is bij de samenleving, de regio West-Friesland en bij jou. Verzeker je je bij Nh1816, dan ben je automatisch lid van de Coöperatie en profiteer van verschillende ledenvoordelen.

Ook voor al je particuliere risico’s
Omdat ikzelf ook ondernemer ben, ken ik de zakelijke risico’s en de oplossingen daarvoor. Deze ken ik ook voor jou als particulier en dus zorg ik ervoor dat jou bedrijf goed en compleet verzekerd is, als ook jouw gezin en jijzelf!

Wat kan ik voor jou betekenen?
Als risico- en verzekeringsadviseur breng ik al jouw risico’s in kaart. Welke risico’s wil je voorkomen, beperken, zelf dragen of verzekeren? Dat is wat ik samen met jou in beeld breng. Op basis van een uitgebreide risicoanalyse geef ik je vervolgens een onafhankelijk en vrijblijvend verzekeringsadvies. Dit geldt voor jou als MKBer, ZZPer én voor alle particulieren.
Bel of mail mij voor een afspraak of loop gewoon even bij mij binnen op kantoor aan het Raadhuisplein 15 b, Wervershoof
Tel. 06 19 05 79 68, e-mail jacco@derisicostrateeg.nl

Vorig artikelHerensociëteit de Roos en criminaliteit
Volgend artikelSchaatsen in Wervershoof