De Kindervakantiespelen is een onderdeel van Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof. De Kindervakantiespelen brengt de kinderen uit de omgeving van Wervershoof een onvergetelijke week. 

Het evenement vindt plaats in de zomervakantie. De kinderen van groep 3 en hoger kunnen zich aanmelden voor een week vol verschillende activiteiten. Denk aan speurtochten, knutselen, sportspellen en op de woensdag een overnachting. Voor de oudste kinderen zal deze overnachting plaats vinden in een zelfgebouwde hut. 

Voorafgaand aan de overnachting spelen wij een avondspel en sluiten wij daarna af met een broodje rondom het kampvuur. 

Enthousiast geworden en zit je in groep 3 t/m 8? 

Dan kan je jezelf vanaf zaterdag 2 maart opgeven voor een van de volgende weken: 

Week 1: 22 juli t/m 25 juli

Week 2: 29 juli t/m 1 augustus

Naast deze weken organiseren wij ook een dagdeel voor de kleinste uit het dorp. Kinderen vanaf 3 jaar t/m groep 2 zijn welkom op vrijdag 26 juli bij de MINI-KVS. Ook bij deze ochtend moet je denken aan sportspelletjes, knutselen en bijvoorbeeld een springkussen! Wij hopen hiermee de kinderen te enthousiasmeren voor De Kindervakantiespelen. 

Vrijwilliger worden bij De Kindervakantiespelen

Vind jij het leuk om met kinderen te werken? Wil je een gezellige en actieve invulling van een klein deel van de zomervakantie? Dan is de Kindervakantiespelen iets voor jou!

Tijdens een van deze weken bedenk je samen met een team van enthousiastelingen allerlei sportieve, gezellige en creatieve activiteiten om jouw groep kinderen te vermaken. De groepen kinderen zijn ingedeeld op leeftijd, waarbij jij je voorkeur mag aangeven. Ben jij de creatieveling die gaat knutselen met de jongsten, of ben je de actieve huttenbouwer met de oudsten? Wij hebben jullie nodig.

 Leeftijd 16+. 

Meer informatie 

Voor extra informatie kunnen jullie terecht op www.dekindervakantiespelen.nl of mail naar info@dekindervakantiespelen.nl 

Vorig artikelGa op speeddate met ondernemers
Volgend artikel