Vorig weekend is de huis aan huisbrief van onze gemeenschapsveiling bij je op de deurmat beland. Om inmiddels bekende reden een andere inhoud van deze brief dan anders. Deze keer geen vraag om artikelen of diensten, maar een verzoek om een financiële bijdrage.

We kunnen terugzien op een flitsende start; op het moment dat nog niet eens alle brieven waren bezorgd was er al een bedrag binnen van maar liefst ruim € 3000,00. Dat belooft veel goeds en je weet het: alle schenkers van een donatie dingen mee naar één van de prijzen in de verloting.

Voor het eerst in onze gemeenschapsveilinghistorie zijn we dit jaar een online veiling opgestart. Deze keer hebben we gekozen voor een beperkt aantal artikelen, alle beschikbaar gesteld door grotendeels plaatselijke ondernemers. Deelnemen aan de online veiling kan als je je eerst registreert met een inlognaam en een wachtwoord.

Hiermee kun je vanaf 5 maart bieden op één van de kavels die worden aangeboden. Wanneer je overboden bent ontvang je automatisch een mailbericht, waarna uiteraard de mogelijkheid bestaat om een nieuw bod uit te brengen. Bied op 1 minuut gratis winkelen bij Deen, een traptrekker (we hebben er zelfs twee in de aanbieding), een jaar lang elke maand een gratis bos bloemen thuis bezorgd, de inmiddels bekende brandweerauto met aanhanger, een mooi schilderij van Molen De Hoop bij avondlicht en natuurlijk de welbekende taart op afroep. We hopen dat velen zich zullen aanmelden. De veiling start op vrijdag 5 maart om 20.00 u. Je kunt nu alvast een kijkje nemen op onze site www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl/veiling.
We zijn benieuwd naar een volgende tussenstand van onze huis aan huis actie. We houden jullie op de hoogte. Alvast bedankt.

Bestuur Gemeenschapsveiling
Wervershoof

Vorig artikelGeen oud papier vandaag in Onderdijk en Wervershoof
Volgend artikelTeam Sportservice brengt senioren ook thuis in beweging