Dit jaar wordt de Avond van Andijk op vrijdag 7 juli 2017 voor de 12e keer gehouden op het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk. De ultieme feestavond voor Andijk en omstreken. Dit jaar met weer een bomvol programma voor jong en oud.

In de grote tent zal zangeres en televisiepresentatrice Monique Smit het spits afbijten. Daarna zal de Goudeerlijke Westfriese Country band Skotwal onze streektaal vertegenwoordigen. De altijd vrolijke en feestelijke zanger Ronnie Ruysdael zal hierna de polonaise inzetten. Ook de Giel MOntanjes zullen het Nederlandstalig cultuurgoed 7 juli in ere houden. Dit Andijker trio zal jullie vermaken met meezingers van eigen bodem. Vervolgens is het de beurt aan de locale helden van Het grote U Vraagt wij draaien orkest. Deze band bestaat uit muzikanten uit de regio die op jullie verzoek nummers spelen! Als afsluiter in de grote tent komen de The Dirty Daddies terug naar Andijk. Deze zevenkoppige band vuurt in hoog tempo een retevette aaneenschakeling van rock classics op je af, waarbij iedere hit na maximaal één minuut al naadloos overvloeit in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert, opgejut door een douche aan confetti, knallende CO2 -kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit. The Dirty Daddies nemen je mee van Guns ’n Roses, Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90’s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss. In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zal van 17:00 uur tot 21:00 uur weer allerlei activiteiten en vermaak zijn de kinderen. Huub TV een unieke interactieve goochelshow te midden van het publiek verzorgen.

Vanaf 21:00 uur zullen in de Rheino’s Fresh Partyground de Outlaw Bros en niemand minder dan Rob Lee de avond afsluiten. Dijkpop vindt dit jaar op 8 juli plaats en de Avond van Andijk op 7 juli. Voor E-tickets en meer informatie kun je terecht op www.dijkpop.nl en www.deavondvanandijk.nl of volg de laatste ontwikkelingen via Facebook, Twitter, Instagram.

Kinderactiviteiten
Ook dit jaar worden er met de Avond vanAndijk weer ontzettend veel leuke dingen geregeld voor jong en oud! Zo zijn er weer springkussens, meerdere dus! Ieder kind kan zich weer uitleven op een stormbaan, maar ook aan de aller kleinste is gedacht.

Voor ieder wat wils dus! Verder zijn er weer leuke spellen te doen, maar dit jaar is het wel even anders dan andere jaren. Je moet vooral goed kunnen gooien, want heb jij alle spellen gedaan?

Dan krijg je een prijs! Dat is zeker de moeite waard om aan mee te doen! Natuurlijk heb je dit jaar weer de mogelijkheid om je te laten schminken! Waar ga jij dit jaar voor? De gevaarlijke tijger of toch voor een mooie prinses. Of als clown en wordt je assistent clown van onze altijd vrolijke ballonnenclown die langskomt?!

De creatievelingen onder ons kunnen dit jaar ook hun gang weer gaan! Er zullen weer leuke mogelijkheden zijn voor iedereen om zich uit te kunnen leven.
Natuurlijk kan je dit jaar ook weer een lekker snoepje halen en is er drinken verkrijgbaar!
En heb je al naar ons muziekprogramma gekeken? Niet? Kijk dan even op www.deavondvanandijk.nl