De 40MM (40.000 meter mars) is de sponsorwandeltocht in West-Friesland welke sponsorgeld bijeen brengt om verschillende projecten te ondersteunen in de minder ontwikkelde landen. Geheel georganiseerd door vrijwilligers wordt al het sponsorgeld besteed aan de projecten.

Wij als bestuur zijn enorm trots! Dit jaar staat er een feestelijke editie op de planning, de 40MM wordt namelijk voor de 50ste keer georganiseerd. Wat een prestatie om al zo lang en elk keer weer een mooie route te maken en ervoor te zorgen dat het de wandelaars op de dag zelf aan niks ontbreekt. Denk aan gezelligheid langs de route, lekkere verse appels, pannenkoeken, een bakje koffie en ga zo maar door. Dit jaar pakken we het groots aan en maken we er een onvergetelijke editie van! Nu maar alvast hopen dat het weer meezit die dag.

Wandel je mee op zaterdag 20 mei 2023?
In coronatijd kon je lokaal wandelen in de buurt waar je woont of op een plek die je mooi vond. Dit jaar is dat niet zo. We gaan voor de ouderwetste versie: alleen wandelen op de dag zelf. De digitale inschrijving is via onze website www.40mm.nl en is geopend vanaf 1 maart 2023. Het is niet mogelijk om een papieren inschrijfformulier op te halen.

Hoeveel sponsorgeld ga je ophalen?
Je kan je voor een vast bedrag per kilometer laten sponsoren, maar je kan ook vragen of je voor een vast bedrag gesponsord kan worden, ongeacht hoeveel kilometer je loopt. De keuze is aan jezelf. Denk bij het zoeken van sponsors aan bijvoorbeeld je familie, vrienden, collega’s of buren. Het sponsorgeld maak je achteraf aan ons over.

We zijn op zoek naar leuke ideeën om wandelaars aan te moedigen mee te doen!
Heb je een goed idee? Neem dan contact op met Chantal de Lange-Dijkstra via 06-51269629 of via dijkstrachantal@hotmail.com. Om je alvast een beetje op weg te helpen, hierbij een idee: regel een bedrijf om je te laten sponsoren en loop de wandeling in bedrijfskleding van de sponsor. Zorg dan dat je met een zo groot mogelijke groep loopt. Of woon je vlakbij of aan de route en vind je het leuk om een groep wandelaars in het zonnetje te zetten? Dan kun je er aan denken om happen en trappen aan te bieden, maar dan in de wandelvorm natuurlijk. De ideeën zullen gepromoot worden via Facebook en onze nieuwsbrief.

We zien je graag op zaterdag 20 mei 2023!

Vorig artikelKaartverkoop The Cats Aglow van start
Volgend artikelWerelds proeven met Auxillia