Tijdens de Dag van de Slager die plaatsvindt van 11t/m 13 mei laten wij in onze ambachtelijke slagerij onze kunsten zien. Het thema van deze dagen is ‘de kunst van de slager’.

Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2017 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt. Tijdens de Dag van de Slager is onze winkel niet alleen geopend om vlees, vleeswaren of maaltijden te kopen maar zijn er ook de volgende activiteiten:
• Donderdag, vrijdag en zaterdag binnen in de slagerij proeverijen.
• Op donderdagmiddag om 14.00 uur is er een demonstratie, uitsnijden van een varken en  de verwerking ervan. Welke produkten maken we ervan.
• Ballon en kleurplaat voor de kleintjes gedurende de 3 dagen.
• Op zaterdag staat van 11.00 uur tot 15.00 uur  de bbq buiten, met een lekker hapje.

Natuurlijk kunt u gedurende deze 3 dagen altijd een kijkje nemen achter de schermen bij de slagers. Het team van Keurslagerij Ruiter heet u van harte welkom.

Vorig artikelHenry van Ophem, koninklijk onderscheiden
Volgend artikelOpen huis roeivereniging de Kogge op 13 mei