Woensdag 21 februari creatieve middag met de Zonnebloem in het Dorpshuis van Onderdijk

Lekker kletsen en onder het genot van een kopje koffie of thee een leuke creatie maken. In dit geval gaan we onder begeleiding van een “knutselvrouw” met diverse materialen aan de slag. U hoeft het niet zelf te bedenken want we gaan namelijk met ijzerdraad, groen en een kaarsje een waxinelichthouder maken. En na of wellicht tijdens het knutselen een lekker drankje met knabbels. Dus aarzel niet en geeft u op voor deze Zonnebloem knutsel middag.

De knutselmiddag is op 21 februari van 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur in het Dorpshuis van Onderdijk op de Sportlaan 10 in Onderdijk
Kosten voor deze middag zijn 10 euro per persoon.

Indien mogelijk kunt u dit bedrag overmaken op onze IBAN-rekening NL96 RABO 0368955966 Zonnebloem Wervershoof onder vermelding van uw naam en adres met vermelding Knutselmiddag. Er kan natuurlijk ook op de middag zelf betaald worden.

Als u zelf niet meer zo mobiel bent en u meldt dit bij opgave dan regelt de Zonnebloem het vervoer. Ook als u gebruik maakt van rolstoel of rollator.
U kunt zich voor deze middag op geven bij onderstaande personen: Tilly Stammes, tel. 06-30180651; Ellie van der Thiel, 0228-582271; Margreet Vroegop, 06-40793240.

Opgeven kan tot uiterlijk 11 februari.
Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer doen? We hebben een folder met alle informatie hierover. Bel of app en u krijgt de folder langs gebracht.

Vorig artikelHerensociëteit de Roos bezoekt de Eekhoorn
Volgend artikelValentijnsconcert Unciaal