Op zondag 5 mei springt op het circuit in Zwaagdijk-Oost om precies 12:00 uur het licht op groen voor de jaarlijkse autocross van Wervershoof welke dit jaar voor de 46e keer op rij wordt gehouden.

Voor de vele bezoekers betekent dit weer een volle middag kijkplezier voor het hele gezin. Veel bezoekers komen natuurlijk vooral voor de botsingen en de koprollen, die zullen er als altijd weer volop zijn. Daarnaast zal er voor de vele kinderen die het evenement ieder jaar bezoeken een springkussen (met glijbaan) en een grote zandbak zijn.

De autocross van Wervershoof is ook de eerste autocross van een nieuw seizoen van het Noord-Hollands kampioenschap. Deze autocross staat bekend om zijn uitdagende en spectaculaire circuit en de gezelligheid naast de baan. We verwachten daarom naast veel rijders uit Wervershoof, Onderdijk, Andijk en Zwaagdijk ook weer veel coureurs elders uit Noord-Holland, van Texel en uit Friesland welke zullen strijden om de Grote Prijs van Wervershoof.

Voor alle bezoekers is een gratis programmablad beschikbaar, met leuke artikelen en gegevens over de deelnemers die aan de start verschijnen. De autocross wordt zondag 05 Mei vanaf 12:00 uur verreden op het terrein achter Zwaagdijk 182, 1684NP in Zwaagdijk-Oost. Parkeergelegenheid is daar gratis. Na afloop vindt de gezellige prijsuitreiking  plaats bij de feesttent op het crossterrein.