Op zondag 05 mei springt op het circuit in Zwaagdijk-Oost om precies 12:00 uur het licht op groen voor de jaarlijkse autocross van Wervershoof.

 

Veel bezoekers komen natuurlijk vooral voor de botsingen, de koprollen en de spannende wedstrijden, die zullen er als altijd weer volop zijn. De autocross van Wervershoof is ook de eerste autocross van een nieuw seizoen van het Noord-Hollands kampioenschap. Deze wedstrijd staat bekend om zijn uitdagende en spectaculaire circuit en de gezelligheid naast de baan. We verwachten daarom naast veel deelnemers uit West- Friesland ook weer veel coureurs elders uit Noord-Holland, van Texel en uit Friesland welke zullen strijden om de Grote Prijs van Wervershoof. 

Voor alle bezoekers is een gratis programmablad beschikbaar, met leuke artikelen en gegevens over de deelnemers die aan de start verschijnen. De autocross wordt verreden op het terrein achter Zwaagdijk 182, 1684NP in Zwaagdijk-Oost. Parkeergelegenheid is daar gratis. Na afloop vindt de gezellige prijsuitreiking plaats bij de feesttent op het crossterrein. Mis dit niet, markeer 5 mei in je agenda en beleef een dag vol autocross spektakel. Meer info vind je op www.autocrosswervershoof.nl

Vorig artikelLintjesregen voor twaalf inwoners gemeente Medemblik 
Volgend artikelPiet Bakker, bedankt!