Aankomende zaterdag 6 april wordt voor de zoveelste keer in successie de legendarische Coupe Sjek gehouden. In navolging van vorige edities gaat het dit jaar niet alleen om de winnaar van de coupe maar zal Sjek zelf bekend gaan maken dat hij een carrière in de politiek ambieert.

Een paar weken terug voor de Provinciale Staten verkiezingen, hield Sjek een pleidooi bij Bubi om u tegen te zeggen, maar omdat het te kort dag was om zich hiervoor nog in te kunnen zetten gaat hij voor de volgende 2e Kamer verkiezingen zijn uiterste best doen om een nieuwe partij op te richten.

Over de naam van de nieuwe partij doen veel namen de ronde zoals Sjek 0.0; een ander was lijst Paxi Sjek, maar de mooiste tot nu toe was toch wel Sjek Sharia. Maar het zou een mooi onderdeel van de Coupe kunnen zijn om de meest originele naam te bedenken per team, waaruit Sjek zelf de naam mag kiezen en aan het eind van de Quiz zelf bekend mag gaan maken natuurlijk.

Maar goed tot zover Den Haag vandaag , de Coupe zelf draait om gezellig samen zijn met een zeer fraai gezelschap, dat elkaar het vuur aan de schenen gaat leggen met sport, spel en meer van die onzinnigheden.

De aanvang is om 15.00 uur, dit omdat er altijd mensen te laat gaan komen, dus gaan we precies om 15.30 uur beginnen met de Quiz en te laat is te laat. Dit gaat allemaal plaatsvinden in Cafe Restaurant “De Welkomst “ waar Wilma en Bub een ieder van drankjes en wat hapjes en een geweldig buffet zal voorzien en het zal tot in de late uurtjes nog wel gezellig blijven.

Namens de organisatie.

Public Relations, Erwin Houtop