Het hele jaar spelen we een clubcompetitie waar dan aan het eind van het seizoen een clubkampioen uit voort komt. We spelen op dinsdag en op vrijdagmiddag en van elke middaggroep spelen de top vijf spelers om de finale plaats. De twee finalisten spelen dan de finale tegen elkaar.

Dit jaar speelden op vrijdag 11 augustus Piet Spigt, Sjaak de Vries, Simon Steltenpool, Dick Haakman en Rita Okhuijsen, om de finaleplaats voor de vrijdaggroep. De winnaar werd Simon Steltenpool. Op dinsdag 15 augustus speelden Jaap de Vos, Sjaak de Vries, Piet Spigt, Rita Okhuijsen en Dirk van de Gulik, om de finaleplaats voor de dinsdaggroep. De winnaar werd Sjaak de Vries. De finale werd door deze finalisten op dinsdag 29 augustus gespeeld. Door het spelen van best of five moest er een beslissing vallen. Wie het eerste drie partijen won werd clubkampioen. Het was een spannende en soms een wat gespannen strijd. De strijd werd gestreden onder de bezielende leiding van Dirk van de Gulik. De uitslag van de drie partijen tussen Simon en Sjaak was; 13-12(+1), 13-4(+9), 13-10(+3), drie winstpartijen (+13) voor Sjaak de Vries. Dat maakt hem clubkampioen van de Westrandboulers. Deze titel mag hij in seizoen 2017/2018 gaan verdedigen. Gefeliciteerd en veel succes Sjaak!

Naast de spannende finale van onze competitie werd er voor de overige leden een aanmoedigingstoernooitje gespeeld. Hieraan konden alle overige leden aan meedoen. Na een gezellige middag ging de aanmoedigingsbokaal naar Annie Meilink, tweede en derde werden Bets Vertelman en Willem Busch.

De prijzen en de bloemen werden uitgereikt door de clubkampioen van de voorgaande twee jaar, Rita Okhuijsen. Op de foto staan van links naar rechts: Piet Spigt, Dirk van de Gulik, Rita Okhuijsen, Annie Meilink, Willem Busch, Simon Steltenpool en vooraan natuurlijk onze nieuwe clubkampioen met de wisselbokaal Sjaak de vries.