Op donderdagavond 2 september was de bijeenkomst/informatie avond in De Dars over de mogelijkheden van de invulling van bouwlocaties in Wervershoof; het Zeehoek-terrein, de Tegel en het vrijgekomen stuk bij TV de Kaag.

Het was een druk bezochte avond die bij veel mensen heel wat teweeg bracht. Ook bij de Dorpsraad galmt de hele week het geluid van de avond na. Met name de gedachte over een burgerinitiatief om het plan van de Ontwikkelcombinatie Zeehoek op de tafel te krijgen bij de gemeenteraad ging rond. Afgelopen week hebben we in een vergadering dan ook unaniem besloten dat het burgerinitiatief er moet komen en wel zo spoedig mogelijk. Inmiddels hebben we via mail al vele reacties gekregen, maar er moet een lijst komen met de namen, adressen, geboortedata en handtekeningen van ten minste 29 initiatiefgerechtigden. Hoe meer, hoe beter.

Zaterdag 18 september gaat de Dorpsraad op drie plekken in het dorp dan ook plaats nemen om die lijst vol te krijgen. Van 11.00 tot 15.00 uur kunt u leden van onze raad aantreffen in de passage van het winkelcentrum, in de kantine aan de Westrand en in het sportcafé van de Dars. Wij hebben de lijst en pennen bij de hand, dus u kunt direct uw handtekening zetten om het burgerinitiatief te ondersteunen.

Wilt u uw reactie kwijt dan kunt u mailen naar
info@dorpsraadwervershoof.nl
Namens de Dorpsraad

Vorig artikelHerensociëteit “de Roos”
Volgend artikelDe zon straalde volop op de Keuterkermis 2021