Op zoek naar buitenschoolse opvang in Wervershoof? BSO De Dijkwerkers gaat per 1 mei 2018 van start! Deze buitenschoolse opvang in de basisschool biedt voorschoolse en naschoolse opvang voor alle kinderen in Wervershoof die naar De Dijkwerkers, De Schelp of Werenfridus gaan. Er is een grote groene buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust samen kunnen spelen, leren en ontdekken!

Kom alvast binnenkijken op 19 april
Nieuwsgierig naar wat we allemaal voor leuke dingen doen? Kom donderdag 19 april alvast kijken bij BSO De Dijkwerkers. Tussen 14:00 en 17:00 uur maak je kennis met de medewerkers, kun je je vragen stellen over BSO bij Berend Botje en is er voor de kinderen een onvergetelijke activiteit. Kom jij ook?

Gezellig, actief en uitdagend

Bij BSO De Dijkwerkers kun je zowel voor als na school bij ons terecht voor leuke activiteiten. Het vervoer naar en van school hoort er natuurlijk bij. Op de buitenschoolse opvang wordt gewerkt aan activiteiten die aansluiten bij de interesse van het kind en deze worden door de groep zelf samengesteld en uitgewerkt. Samen zorgen we voor leuke uitdagingen en uitjes die tot onvergetelijke ervaringen leiden. Een veel gehoorde opmerking van de kinderen is: ‘Jippie, morgen weer naar de bso!’

Open in de schoolvakantie, zonder extra kosten
Ook in de schoolvakanties staat Berend Botje klaar voor jou en je kind. En ook tijdens studiedagen, stakingen of vergaderdagen van het onderwijzend personeel! Je kind kan dan – zonder extra kosten – hele dagen terecht op de buitenschoolse opvang, van 07:00 uur tot 18:30 uur.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over BSO De Dijkwerkers? Ga naar onze website of neem contact op met Kinderopvang Berend Botje. Direct aanmelden kan hier.

Vorig artikelDe mooiste dagen van het jaar: N-H Oldtimer Festival  Pasen 1 & 2 april Venhuizen
Volgend artikelEven voorstellen