WERVERSHOOF – Iedereen weet dat je in Wervershoof moet zijn voor de kermis maar als dan 1 of ander onverlaat de boel gaat verzieken door voor de lol op de noodknop van de dieselmotor te drukken waardoor de attractie, in dit geval de Breakdance, kapot gaat, ben je niet echt goed bij je hoofd.

Door deze actie zijn er diverse onderdelen van de Breakdance doorgebrand, en de onderdelen moeten helemaal uit België komen. Het is maar te hopen dat de breakdance nog gaat draaien tijdens de Wervershoofse kermis.

Dit gebeurde dus zondag tijdens de kermis in Wervershoof. De eigenaar roept de dader op zich te melden om op een schappelijke manier de boel af te handelen. Ondertussen zijn op Facebook de reacties over de actie van dit persoon niet mals te noemen.

Voorzitter Arjan Blokker van de Stichting Behoud Nederlandse Kermissen bevestigt het nieuws tegenover NH Nieuws. Hij laat weten dat de printplaten van de computer van de attractie defect zijn gegaan door de druk op de knop.

De exploitant van de Breakdance heeft hierdoor een aardige schadepost opgelopen, gaat Blokker verder. “Ik hoop echt dat mensen die zoiets in een vlaag van verstandsverbijstering doen, gaan beseffen wat de consequenties zijn.”