Een Beth Hart én een Stevie Ray Vaughan Tribute band op één avond. Een avond die op gang gebracht wordt door een van de beste en energiekste blues coverbands van dit land. Dat kun je op 3 juni verwachten in De Schoof te Wervershoof. Het is daarom ook niet vreemd dat het hard gaat met de tickets in de voorverkoop!

Op BluesNight Wervershoof zal Blues Avenue Revisited om 19.45 uur aftikken. Krachtige vocalen, imponerend gitaarspel en een drijvende ritmesectie maken deze band een perfecte all-round bluesband. Over nummers van bekende en minder bekende artiesten gieten zij hun eigen blues saus en maken hun optredens tot een meeslepend geheel.

Hierna is het de beurt aan State Of Hart om ook in Wervershoof hun ongekende talent te tonen. Beth Hart staat bekend als een van de beste zangeressen van dit moment. Dat en juist ook de emotie in haar muziek weet deze band als geen ander over te brengen.

Als afsluiter van de avond zal het Brent Emmerik Trio hun tribute aan Stevie Ray Vaughan uitvoeren. Vaughan is een van de grootste inspirators voor vele blues muzikanten. Op de stevige ritmische machine van de drums en bas neemt leadgitarist Emmerink de meeslepende blues partijen voor zijn rekening. Nummers van deze grootheid met een trio eer aan doen is geen kleinigheidje. Dit powertrio van jonge, gedreven en professionele muzikanten doet het echter wel zo lijken.

Op 3 juni een avondje heerlijke meeslepende blues die jij niet wilt missen. Voor meer informatie, zoals het schema en tickets ga je naar www.deschoof.nl. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts €12,50. Aan de deur ben je €15,- kwijt. De zaal zal deze dag om 19.00 uur open gaan.

Vorig artikelPrijswinnaars Kleurplatenwedstijd Molen de Hoop
Volgend artikelAlex van Heusden preekt in de Westfriese Ekklesia