WERVERSHOOF – Het was velen al opgevallen dat in de winkel van Blokker in Wervershoof de schappen meer leeg dan vol waren zoals voorheen. Vandaag kwam dan het bericht naar buiten dat na 40 jaar Blokker in Wervershoof het doek is gevallen, ze stoppen ermee.

Op Facebook zegt Blokker Wervershoof in een bericht: ,,Ruim 40 jaar geleden is de Prijzenknijper (PK) ontstaan aan de Simon Koopmanstraat waarna deze later is verhuisd naar het winkelcentrum onder de naam Novalux. In 1997 is de winkel over gegaan op de Blokker formule met een Zeeman textiel afdeling. In 2007 werd de winkel verbouwd en vestigde Zeeman zich verderop in het centrum. Bijna 6 jaar geleden wederom verbouwd en is de Vivant erbij gekomen.

Jarenlang hebben vertrouwde gezichten jullie met veel plezier geholpen en geadviseerd. Grote dank dan ook voor onze lieve trouwe collega’s Tineke, Linda, Yvonne, Betty en Iris.

Helaas moeten we constateren dat, ook voor ons, verschillende ontwikkelingen en toekomstverwachtingen niet voldoende potentie bieden om door te gaan met het exploiteren van de Blokker winkel. Door nu te sluiten kunnen we op een positieve manier terugkijken op een mooie periode.

We willen dan ook alle klanten bedanken voor hun vertrouwen en zullen ieders praatje en gezelligheid enorm gaan missen.

Dinsdag 20 November zullen we van start gaan met de uitverkoop. Afhankelijk van de snelheid waarmee de voorraad verkocht gaat worden zullen we bepalen wanneer we onze deuren voorgoed sluiten.

Vriendelijke groet,

Het Blokker team

De malaise bij het moederbedrijf Blokker Holding hakt er ook bij de franchisenemers hard in en er zullen nog meer volgen. De familie Blokker wil van het bedrijf af en heeft de meerderheid van haar aandelen aangeboden aan diverse investeerders..  Blokker Holding is een bedrijf die geen schuld heeft bij de bank maar wel bij de familie Blokker, deze wordt als de aandelen worden overgenomen kwijtgescholden.

 

Bron Medemblik Actueel

Vorig artikelDe Skriemeravond 2018
Volgend artikelDe Skriemeravond 2018