Hallo Sportieve Jongens en Meisjes van Wervershoof, Ook dit jaar is er weer het Beertje Ruiter Skeelertoernooi op onze prachtige skeelerbaan aan de Westrand. Het toernooi is 17 september op de skeelerbaan aan de Westrand in Wervershoof.

Dit toernooi is voor de kinderen van groep 5 t/m 8 en er wordt gestreden om de enige echte Beertje Ruiter Bokaal. Een unieke prijs die een ieder wel in de kast wil hebben staan denk ik. Tevens is het de laatste wedstrijd van de JST competitie. Inschrijving en deelname is open voor iedereen en als je zin hebt kun je gewoon komen en knallen. We beginnen om 10 uur met de inschrijving, en de start zal zijn rond de klok van 11 uur . Het wordt een mooie sportieve middag. Ook zijn er mensen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over deze mooie sport.

Op 23 september is er op de Skeelerbaan in Medemblik de afsluitende wedstrijd van de “van Linge competitie”. Dit beloofd ook weer veel spektakel. Het zou heel leuk zijn als u ook allemaal daar eens komt kijken. Kijk maar op onze site: www.radboudinlineskating.nl

Voor informatie kun je bellen of stuur een mail naar de ijsclub (ijsclubdenoord@quicknet.nl) of bel Jolanda : 06 373.59.383 (graag na 18.00 uur)