Afgelopen zondagmiddag is tijdens de Omni games het beachveld op de Westrand officieel geopend door Gidus van der Swaluw, voorzitter van de Stichting Westrand.

Na de opening door Gidus mochten de aanwezige kinderen schatzoeken op het beachveld. Dat kostte de kinderen uiteindelijk nog wat meer moeite dan in eerste instantie gedacht. Op de foto initiatiefnemer Björn Schouten met de beste schatzoekers.

Door de financiële staat van de gemeente Medemblik hebben we de aanleg van dit beachveld volledig zelf moeten financieren als verenigingen. Met onder andere belangrijke financiële bijdragen vanuit de Gemeenschapsveiling, de Stichting Westrand, het Lokaal Sportakkoord en een aantal lokale sponsoren waaronder de firma Koper die het beachveld voor ons op een uitstekende wijze heeft aangelegd, is het toch gelukt om de financiering rond te krijgen.

Het beachveld kan gebruikt worden voor diverse beachsporten zoals: voetvolley, beachhandbal, beachvolleybal, beachtennis en beachvoetbal en een mooie aanwinst voor de Westrand accomodatie.

Vorig artikelGonnie Neuvel stopt na 45 jaar zorg
Volgend artikelSeniorennieuws (KBO)