Colette maakte 2 jaar geleden de overstap van de retail naar de kinderopvang via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-traject). Dit pakte heel goed uit, want Colette haalt nu nóg meer voldoening uit haar werk.

Colette: “In het begin dacht ik natuurlijk wel, kan ik dit nog wel, zo’n verandering op mijn leeftijd?! En zitten ze wel op mij te wachten? Nu merk ik dat het juist goed is, een combinatie van jonge meiden en doorgewinterde moeders!”

Met José Schuit (werving- en selectiemedewerker van Berend Botje) heb ik kunnen sparren of dit een goede beslissing zou zijn. Zowel José als de begeleiding vanuit school stonden achter mijn beslissing. De vraag of het een goede beslissing is geweest om de schoolbanken weer in te gaan, kan ik volmondig met JA beantwoorden!

Ik zie mijn toekomst bij Berend Botje zonnig tegemoet. Werken met kinderen geeft mij ontzettend veel voldoening. En je krijgt zoveel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dat is natuurlijk goed voor Berend Botje, maar ook voor jezelf. Ik wil de komende tijd vooral ervaring op de groep opdoen, maar sluit niet uit dat ik op termijn de Managementcursus wil volgen.

Enthousiast geworden?
Heb je ook interesse in het BBL-traject? Er zijn nog enkele plekken vrij voor het unieke incompany BBL-traject in februari 2022 waarin je leert en tegelijkertijd werkt. Neem contact op met José Schuit via tefefoonnummer 06-50057939.

Vorig artikelDirk Steltenpool draagt VVD-stokje over aan André Meester
Volgend artikelOntwikkelcombinatie de Zeehoek wil voor 7.600.000,- euro nieuw zwembad bouwen