Op maandag 14 maart is, op feestelijke wijze, het startsein gegeven aan het vieren van het 30 jaar bestaan van onze school. De komende twee weken zullen er feestelijke activiteiten in en rond de school plaatsvinden.

Zo mogen de kinderen thuis een hoed, op artistieke wijze, ontwerpen en versieren. Deze mogen ze dan aan een heuse jury showen op de catwalk. Natuurlijk ontbreekt een fotojacht voor de groepen 1 t/m 4 en de vossenjacht voor de groepen 5 t/m 8 niet.

Ook zal er een feestelijk schoolproject plaatsvinden; de voorstelling Kleurrijk. Op dinsdag 22 maart zullen de kinderen dit gedurende de dag instuderen. Aan het einde van de dag mogen alle ouders komen kijken naar het optreden in de Dars. Onze oudervereniging mag, na twee jaar corona, gelukkig ook weer aan de slag en zijn voor de kinderen een verrassingsfeest aan het organiseren. Met deze bovenstaande en alle andere activiteiten, wordt het 30 jarig bestaan goed gevierd!

Wij zijn ons ook zeer bewust van wat er zich momenteel in Europa en de wereld afspeelt. Tijdens het project Kleurrijk zal er gelegenheid zijn om een donatie te doen, die geheel ten goede zal komen aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

De Schelp gaat er fantastische weken van maken, want 30 jaar word je niet zomaar!

Vorig artikelMarie Rood-Sijm overleden
Volgend artikelMonique Sijmons opent ‘Drogist De Hoek’