GRATIS AANBOD VOOR ALLE SPORTLIEFHEBBERS! Ben jij of jouw kind op zoek naar een sport- of beweegactiviteit, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Of heb je gewoon zin om lekker te bewegen? Zorg er dan voor dat je op zaterdag 22 september van 13.30 tot 16.00 uur aanwezig bent op het Raadhuisplein. Het plein wordt gevuld met sportactiviteiten, aangeboden door de lokale sportaanbieders.

22 september valt midden in de Nationale Sportweek (15 t/m 29 september) en aan het begin van het nieuwe sportseizoen. Dit is dan ook een mooie gelegenheid om de lokale sporten wat beter te leren kennen. De lokale sportaanbieders organiseren speciaal voor de inwoners van Wervershoof en omstreken verschillende activiteiten. De activiteiten variëren van kickbox clinics, tot schaakwedstijden waar je vrij in kan stromen. Tot nu toe zijn de volgende sportaanbieders aanwezig: Fysio WFO, Handbalvereniging VVW, Sport- en Wellnesscenter De Dars, Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland, Schaakvereniging Revanche, West-Fries Taekwondo Centrum, Team Sportservice West-Friesland, Crossfit 1693 en Voetbalvereniging VVW.

De activiteiten duren van 13.30 – 16.00 uur. Jullie kunnen vanaf 12.30 uur opbouwen. Neem natuurlijk ook folders/promotiemateriaal mee wat je aan de deelnemers mee kan geven. De Back2Sportdag is in de vorm van een markt, de mensen kunnen een kijkje komen nemen en gratis deelnemen aan de activiteiten. Breng dus iedereen op de hoogte van deze dag!

In de bijlage heb ik een tijdelijke plattegrond gemaakt. Als jullie voorkeur hebben voor een andere plek hoor ik dat graag. Als jullie stroom nodig hebben, kunnen jullie dit bij de winkels even vragen. Overige materialen dienen jullie zelf mee te nemen. Wij bieden alleen de gelegenheid en de plek.

Bij ons kraampje kunnen de mensen een stempelkaart ophalen. Op deze stempelkaart staan alle activiteiten die aangeboden worden. Het is dus belangrijk dat jullie duidelijk aan mij doorgeven welke activiteiten jullie aanbieden op de dag. Ik wil op de stempelkaart onderscheid maken tussen de activiteiten waarbij je continu kan instromen en activiteiten waar je op bepaalde tijdstippen kan instromen, dus dat ook graag even aan mij doorgeven. Van de volgende sportaanbieders heb ik dit al WEL ontvangen: Handbal VVW, De Dars, Schaakvereniging Revanche, Voetbal VVW, West-fries taekwondo centrum en Crossfit 1693. Denk er aan dat jullie de stempelkaart zelf moeten afvinken/stempelen.

De deelnemers krijgen bij een volle stempelkaart een prijsje.

Ter info: De Back2Sportdag is op initiatief van de schaakvereniging en wordt in samenwerking met de winkeliersvereniging georganiseerd. De winkels doen op hun eigen manier ook een leuke actie, deze dag.

Kom dus sportief gekleed en haal bij het kraampje van Team Sportservice een stempelkaart, zodat je weet of je alle activiteiten gedaan hebt en of je in de prijzen valt!