62 kinderen uit Andijk, Onderdijk, Wervershoof en Zwaagdijk hebben afgelopen zaterdag hun diploma’s in ontvangst mogen nemen. Jullie hebben er weken lang weer keihard voor geoefend. Met goede resultaten. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Iedere zaterdagochtend was het weer dringen bij de bus. Voor vele kinderen de eerste keer op het ijs, maar al na een paar lessen gingen ze al een heel rondje om. Fantastisch om te zien hoe snel dat toch gaat, en wat voor plezier ze er in hebben onlangs alle zere voeten. Door het doen van veel spelletjes en oefeningen wordt het schaatsen aangeleerd. En natuurlijk schipper mag ik overvaren aan het einde van de les waar ze aan het begin al naar uit kijken. Kijk snel op onze facebook pagina: jeugdschaatsen-AOWZ voor de vele mooie foto’s en filmpjes. Tijdens de diploma uitreiking hebben we afscheid genomen van onze trainer Martien Haakman. Meer dan 15 jaar is hij met ons mee geweest. Altijd in voor een vrolijke noot in de bus en op de baan met een horde kinderen achter hem aan. Martien nogmaals bedankt voor je jarenlange hulp.

Het was sowieso een drukke dag, ‘s middags ook de schaatsclinic voor alle kopers van de dorpsveilingen. Een zeer geslaagde middag met blije kinderen en natuurlijk chocomel met slagroom toe! We sluiten weer een mooi seizoen af en nu maar hopen dat we eindelijk eens op de sloten kunnen gaan schaatsen.

Namens jeugdschaatsen AOWZ, Marco Huisman

Vorig artikelMidwinterhoornwandeling op tweede kerstdag
Volgend artikelGriezellied in Werenfriduskerk