Evenals in de eerste coronagolf zijn we na het sluiten van onze deuren direct weer gestart met een bezorg en afhaalservice van onze gerechten.

Dit lijkt heel makkelijk gezegd, maar in de praktijk valt hier heel veel over te leren en te overwinnen. Het bedenken van de gerechten. Het in elkaar zetten van een bestelsysteem. Het zoeken naar juiste verpakkingsmaterialen, want het moet natuurlijk zoveel mogelijk milieubewust. Een bezorgsysteem bedenken en niet onbelangrijk; hoe brengen we alles onder de aandacht. We hebben de afgelopen maanden veel, heel veel geleerd.

Ons doel is om zoveel mogelijk de service te verlenen zoals gasten dit van ons gewend zijn!
Mooi opgemaakte voor- en nagerechten. Een mooi hoofdgerecht met groenten, sausjes een aardappelgerecht en een salade. Maar dan de keuze; gaan we dit wel of niet warm uitleveren.
Onze voorgerechten en nagerechten zijn helemaal klaar om van te genieten. Wij bereiden onze hoofgerechten voor 95% voor. Deze gerechten zijn na enkele handelingen bij u thuis klaar om van te genieten (denk aan opwarmen in oven of kleine pan en garneren op de broden)
Dit is een bewuste keuze. We willen dat het gerecht zo vers en zo warm mogelijk op tafel komt.
Ook willen wij benadrukken dat samen thuiseten leuk en gezellig is. Met vrienden, kleine kinderen, grote kinderen en familie. Samen de tafel dekken, de kaarsen aansteken, bereiden, serveren en genieten. Iedereen zit veel thuis, maak er wat van! De laatste weken hebben wij veel foto’s en berichtjes ontvangen van gezellige thuisrestaurants, waar met onze gerechten toch kleinschalig een verjaardag, jubileum, gewoon een weekend of een promotie werd gevierd. Heel mooi om te zien dat samen eten ook in deze tijd mooie momenten voortbrengt.

Bestellen!
Iedere week passen wij onze menukaart aan. Deze presenteren we dan maandag op onze website www.t-fortuin.nl, de bestelsite, op facebook en instagram. Het is vanaf maandag mogelijk om een bestelling te plaatsen voor de donderdag, vrij, zat of zondag.
Vind u het lastig om via de computer te bestellen. Géén probleem, bellen mag ook.
Bestellen voor de dag zelf kan tot uiterlijk 15.00 uur.

Bezorgen, afhalen en betalen.
Het is mogelijk gerechten af te halen of te laten bezorgen. Voor maar 2,50 euro wordt de bestelling tussen 17.00 en 18.00 veilig tot de voordeur gebracht. Afhalen kan ook tussen 17.00 en 18.00 uur. I.v.m. de maatregelen willen wij vragen om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn en binnen ons bedrijf gebruik te maken van een mondkapje.
Besteld u via de site? Dan kunt u betalen via iDeal. Plaats u de bestelling telefonisch dan kunt u bij afhalen contant of per pin betalen.

Sinterklaas “hapjes” box, high wine & beer box, een lunchbox en een Happy New Year “hapjes” box!
Naast onze gerechten bieden wij ook boxen, vol gezelligheid en lekkers.
Op 22 november en 13 dec. bieden wij een high wine of high beer bij u thuis! Vier wijnen en speciaalbieren met bijpassende hapjes. De uitleg die daarbij hoort? Die verzorgt Michael via een filmpje welke u via een QRcode kunt downloaden. Een mooie borrelmiddag en beleving en dat gewoon thuis!
Sinterklaasavond, gezelligheid en sfeer. Bestel daarbij onze sinterklaas “hapjes” box (incl. wijn) en de avond is zeker geslaagd!

Een lekkere lunch op de zondagmiddag? Dat kan met onze Lazy Sunday Lunchbox. Deze box met kleine gerechtjes bieden we voor volwassen maar ook voor kinderen!
Het lijkt nog ver weg, maar het kan ons niet snel genoeg gaan: oud en nieuw. Speciaal voor deze avond hebben wij een hapjesbox samengesteld incl. flesje bubbels!
Meer over de inhoud van de hapjesboxen en de bestelwijze vindt u op www.t-fortuin.nl
Nogmaals bellen of mailen mag ook!

Cadeau!
Iemand feliciteren of verrassen, medewerkers bedanken voor hun inzet of een cadeautje weggeven voor betere dagen?
Wij hebben onze cadeaubonnen weer feestelijk verpakt! Tegen ieder gewenst bedrag zijn deze te bestellen. Flesje wijn erbij, bierpakketje erbij? We horen het graag.
Ook onze high wine & beerboxen of hapjesboxen zijn héél leuk om te krijgen of om weg te geven!

Mogen wij een bestelling bij u afleveren? Graag!

Een gezonde groet namens het hele team van ’t Fortuin.

Vorig artikelCollecte voor kinderen met een handicap
Volgend artikelKinderen in Onderdijk krijgen toch wat lekkers tijdens Sint Maarten