26-04: KONINGSNACHT met ALICE SPRINGS!!!
Vier Koning Willem z’n verjaardag in ’t Fortuin! En met wat voor band?! Na het succes van vorig jaar wederom weer op het podium: ALICE SPRINGS!

Dé Feest/Folk act van Nederland, ontstaan in rokerige kroegen in het noorden van het land en doorgegroeid naar de grote podia van Nederland! Met een unieke, onderscheidende Ierse sound krijgt Alice Springs het publiek los! Naast al het hedendaagse worden nummers van The Dubliners, The Pogues, Rowwen Hèze, John Denver en Johnny Cash omgezet naar eigen hand. De Akoestische gitaar, banjo, viool, bas, trekzak en drumstel zorgen voor een volle unieke sound. Zorg dat je erbij bent! En wat lekker, je hebt vast de volgende dag ook nog vrij! Vrij entree!

27-04: Koningsdag!
Na een dag vol festiviteiten nagenieten in het eetcafé? Vanaf 16.30 uur zijn we geopend voor een dagspecial of ander gerecht van onze “Koningsdag” menukaart. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig je favoriete plek aan, voor of naast de bar, hoog, laag op de bank of bij het raam!

Aspergeweken in ’t eetcafé!
Van 01 t/m 12 mei bieden wij div. gerechten van dit mooie Hollandse product!

Naast de gerechten van de huidige menukaart  maakt ons keukenteam heel graag een proeverijtje van asperges, een aspergesoep, een salade van asperges of een traditioneel aspergegerecht voor je klaar!  Je kan zelf je menu samenstellen, maar de gerechten ook los bestellen.

Bij ieder gerecht hebben wij een bijpassende wijn/speciaalbier  voorgeproefd en klaargezet! Reserveer snel je favoriete tafel en voorkom teleurstellingen!

26-05: ’t Volksorkest & Special Friends!
In maart werd het al gevierd. Het 40 jarig bestaan van ’t Volksorkest! Twee uitverkochte avonden, waarin werd gelachen, gegeten, gedronken, verteld  en meegezongen! Op zondag 26 mei is het precies 40 jaar geleden dat ’t Volksorkest zijn debuut maakte in ’t Fortuin!

Reden dus om nog een keer op te treden. Deze middag wordt er vooral muziek gemaakt, samen met ‘Old Frieds’ uit de binnenste kring van ’t Volksorkest!

Een kroegmiddag met weer dat ouderwetse sfeertje!

De middag start om 14.00 uur en gaat door tot 18.00 uur. De entree bedraagt 10 euro en dat is inclusief een kop koffie, een consumptiemunt en borrelhap! Kaarten zijn verkrijgbaar tijdens openingstijden van ’t Fortuin.

Zie www.t-fortuin.nl  Ben jij erbij?!

26-05 en 16-06: High Wine & High Beer!