Na 15 (Alex) en 8 (Peter) fantastische jaren achter de bar van deze legendarische bruine bar, hebben wij de kans gegrepen om onze horizon te verbreden in de vorm van Café Van Rooijen die officieel opengaat in het weekend van 27/28/29 september.

De Quicksilver bar gaat door als feestlocatie voor alle soorten feesten die je maar kunt verzinnen tot ongeveer 75 personen op elke dag in het weekend, voetbalwedstrijden, gezamenlijke horeca en natuurlijk de Beer top 100 op 1 januari.

Met heel veel plezier kijken wij terug op deze tijd met meer pieken dan dalen. De pieken zijn zo’n beetje alle kermissen op twee regenversies na, en absoluut dieptepunt was het overlijden van onze absolute grootmeester en grondlegger Beer Ruiter die we nooit meer zullen vergeten! We denken te kunnen zeggen dat we er alles uit hebben gehaald wat erin zit, alles al een keer hebben georganiseerd en heel veel mensen hebben gesproken tijdens café uren en na sluitingstijd. De kermis hebben we keer op keer op wat voor manier dan ook kunnen verbeteren met podiums, barren, koepels, tenten, geluid en programma. Maar de kermis is maar 1 weekend per jaar, die andere 51 weekenden hebben we kunnen genieten van meerdere generaties aan vriendengroepen, selecties en families. Wij willen degene die zich hierdoor aangesproken voelen enorm bedanken voor die mooie momenten in ons pittoreske café. Daarnaast wil ik alle leveranciers, buurtjes, collega’s en iedereen met wie we hebben samengewerkt bedanken voor de service, liefde en begrip.

Of je nou af en toe een biertje hebt gehaald, een feestje hebt gegeven of een lach op ons gezicht hebt getoverd…. hartstikke bedankt!!! We zullen net als jullie deze tijd nooit meer vergeten. We gaan proberen dit tijdperk passend af te sluiten met een mooi feestweekend met meerdere DJ’s die allemaal een stempeltje op ons café hebben gedrukt namelijk DJ Tino, DJ Jos en DJ Cees. Kies een avondje uit en kom een binnenkomertje halen om vervolgens nog wat van de talrijke herinneringen op te halen.

Groeten Alex en Peter

Vanaf nu is het tijd om alle uitgaande mensen te verwelkomen in Café Van Rooijen waar we gewoon wat meer mogelijkheden hebben met natuurlijk voorcafe en zaal. hapje eten met meerdere soorten wijn en bier,stamtafeltjes, dansjes in de zaal, grotere feesten en buffetten.
De opening zal plaatsvinden op 27/28/29 september.

Vorig artikelReunie Kagerbos
Volgend artikelEerste Special Olympics evenement in regio West-Friesland groot succes