Op zaterdag 24 augustus j.l. is er op de kagerbos een reunie gehouden voor de mensen die daar geboren zijn of gewoond hebben tot ongeveer 1975. Nadat er eerst wat mensen gepolst zijn om te kijken of er draagvlak zou zijn voor deze reunie,bleek al vrij snel dat er voldoende animo was om dit door te zetten.

Het idee kwam bij Theo de Boer vandaan en samen met Loek Boon hebben ze dit georganiseerd,ook met hulp van Jose Smit die het eten heeft verzorgt. Van de 46 personen die waren uitgenodigt kwamen er die zaterdagmiddag 40 mensen die er graag bij wilden zijn. Het leuke was wel dat we dit ook op de kagerbos konden houden.

Theo en Jose hebben een groot landgoed waar een grote party tent was neergezet waar met gemak 40 mensen in pasten. Zoals dit vaak gaat met reunies was het gelijk een hele gezellige boel,en het weet je nog van dat en dit was dan ook in hoge mate aanwezig. Sommige mensen wonen nog steeds in Wervershoof of in de omgeving dus die zie je wel regelmatig,maar er kwamen ook mensen die je dertig of veertig jaar niet heeft gezien. Dat blijft altijd leuk. Ze kwamen ook overal vandaan,zoals Hoevelaken,Deventer en Horst (Limburg)

We begonnen om 16.00 uur en we zouden om 21.00 uur stoppen maar de laatsten gingen rond 24.00 uur weg. Al met al een zeer geslaagde reunie die voor herhaling vatbaar is,sommigen riepen dan ook volgend jaar maar weer. Dat doen we dan niet natuurlijk maar misschien over 5 jaar. Je weet maar nooit.

Tot slot dank aan Theo en Jose voor het beschikbaar stellen van hun landgoed en natuurlijk voor de organisatie.