LET OP! De inzendingsdatum voor Win-je-Winkel wedstrijd is verlengd. Stuur vóór 17 oktober jouw idee in en wie weet ontvang jij de eerste 6 maanden huur ter waarde van € 1.250, – per maand!

Altijd al eens je eigen winkel of onderneming willen starten? Dit is je kans! Het winkelcentrum De Molenhoek in Wervershoof is aan een upgrade toe. Op weg naar een lange termijn ontwikkeling is de passage op zoek naar nieuwe ideeën om De Molenhoek – nu én in de toekomst – weer bruisend te maken.

Hoe werkt ‘Win je Winkel’?
Om kans te maken kunnen deelnemers een (vernieuwend) idee voor een fysieke winkel insturen. Het is de bedoeling dat het idee een aanvulling is op het huidige winkelaanbod in het winkelcentrum van het dorp. Het winnende idee ontvangt de eerste 6 maanden huur ter waarde van € 1.250, – per maand. De winnaar is zelf vrij en verantwoordelijk om zijn/haar winkel in te richten. Na de pilot kan de winnaar besluiten de pilot verder (betaald) voort te zetten.

„Win je winkel is een wedstrijd die ondernemers met een tof idee een springplank biedt om hun (fysieke) winkelconcept daadwerkelijk uit te voeren. Natuurlijk wel als een aanvulling op het bestaande aanbod.’’

JA?
Doordat de actie verlengd is kunnen deelnemers zich tot 17 oktober 2022 aanmelden via deze link en dienen daarbij een beknopt plan of moodboard in. Uit alle aanmeldingen wordt een winnaar gekozen! Deze wordt op vrijdag 21 oktober bekend gemaakt.

*Lukt het aanmelden niet via bovenstaande link of heb je vragen over de actie? Ga naar Winkelend Wervershoof voor alle informatie.

Vorig artikelMolenpop weer groot succes
Volgend artikelAlzheimer Café Wervershoof