Reuma, een heftige ziekte die jong en oud kan treffen. De Wervershoofse Theresia Groot-Kolenberg wandelt de Egmondloop ten bate van het Reumafonds. Ze voelt zich machteloos, maar trekt op 27 januari 2018 de stoute schoenen aan. U kunt haar en het Reumafonds steunen met een donatie. Helpt u mee?

Help Theresia helpen

Hallo allemaal, mijn naam is Theresia Groot-Kolenberg.
27 januari aanstaande wandel ik de Egmondloop (21,2 km) ten bate van het Reumafonds. Ik loop deze tocht voor de eerste keer. Ik ken veel mensen met reuma. Dat is best heftig allemaal, vooral als de reuma weer agressief aanwezig is. Het veel pijn om te moeten aanzien en te beseffen dat we helemaal niks kunnen doen om te helpen.

Doneer aan het Reumafonds

Ik snap natuurlijk dat er heel veel mensen zijn die het absoluut niet makkelijk hebben. En leef ook met hen mee.
Nu heb ik bij het Reumafonds een actiepagina (die actiepagina heet: We gáán ervoor!!!!) aangemaakt om aan mensen te vragen of ze mij hierbij willen helpen door een donatie te doen. Om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen om alle mensen en vooral kinderen die deze akelige ziekte reuma hebben te kunnen helpen. Voor de onderzoeken die al in volle gang zijn. Wat zou het mooi zijn om op deze manier toch een beetje te kunnen helpen.


Ik heb al van vele lieve mensen mooie donaties mogen ontvangen waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Het klinkt misschien wel hebberig, maar ik hoop dat er nog veel donaties zullen volgen.

Bezoek de actiepagina

Hier treft u de link naar mijn actiepagina van het Reumafonds. Daar vindt u meer informatie en kunt u doneren.

Lieve mensen, willen jullie mij en heel veel Reumapatiënten  helpen? Mijn dank en dat van de zieke mensen is enorm!

Groetjes, Theresia

 

 

Vorig artikelCrowdfunding voor Kasteel Radboud
Volgend artikelUitblinkers in dans en muziek gezocht!