Wervershoof – Woonzorglocatie Sint Jozef aan de Gouw 2 in Wervershoof bestaat alweer 25 jaar. Reden voor een sfeervolle feestweek. De Omring locatie staat de hele week in het teken van leuke activiteiten en gezellige middagen. De start vindt plaats op maandag 8 april en duurt tot en met vrijdag 12 april.

Rad van Fortuin
We beginnen op zondagmiddag 10 maart 13.30 uur met het rad van fortuin. Een spannende middag met prachtige prijzen. 10 ronden met 9 prijzen, 3 prijzen per kleur. De kosten zijn 1,50 per plankje, plus een extra ronde van 2,00 per plankje met grote prijzen!

Geniet tijdens deze middag van de diverse versnaperingen te verkrijgen tegen betaling in het restaurant. Er worden onder andere verse afgebakken gevulde koeken, patat, bitterballen, kroketten en huzarenslaatjes te koop aangeboden.

De middag is voor jong en oud en de opbrengt komt ten goede aan de bewoners van Sint Jozef. U bent allen van harte welkom in het restaurant op zondagmiddag 10 maart.

Sint Jozef
Het Sint Jozef, een begrip in Wervershoof. Een woonzorglocatie vlakbij de kerk en het sociaal centrum De Schoof. De locatie biedt permanent verblijf (een- en twee kamer appartementen) aan mensen die intensieve zorg nodig hebben vanwege een lichamelijke of cognitieve beperkingen. Ook mensen die tijdelijke zorg nodig hebben zijn van harte welkom. Daarnaast komen omwonenden graag naar de activiteiten op locatie, om te biljarten of eten een hapje mee in het gezellige restaurant.