Agenda

 21 febr: knutselmiddag (Zonnebloem) 

28 febr: aanschuifbuffet (de Schoof).

 Elke vrijdagochtend om 10 uur: Koffietijd (de Schoof)

Zomeractiviteiten gemeente Medemblik

De reguliere clubs en verenigingen houden zomerstop, veel mensen gaan op vakantie en trekken er op uit. Voor de achterblijvers een stille tijd. Daarom worden er in de zomerperiode een drietal activiteiten per kern georganiseerd, in samenwerking met de gemeente Medemblik. De werkgroep Zomeractiviteiten Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost is alweer bij elkaar geweest om voor de maanden juni, juli en augustus per kern drie interessante items te vinden. Waarschijnlijk staat de schuitentocht weer op het programma. De werkgroep heeft behoefte aan nieuwe leden met sprankelende ideeën en suggesties. Wil je graag meedenken en de werkgroep ondersteunen, neem dan contact op met Marja Ridder-Ruiter, tel 0228-855147, dan geeft zij het door aan de werkgroep.

Een dagje uit

Inmiddels is de bus vol met 50 enthousiaste dames voor de Lady’s Day modeshow bij Vander Kloostermode in Boskoop op maandag 15 april. Er is zelfs een wachtlijst! 

Nestor

Afgelopen week is de Nestor weer op de mat gevallen, met dank aan de bezorgers. Ook deze keer stonden er veel interessante artikelen in. Toch ook weer over de oplichterspraktijken van zogenaamde bankmedewerkers. Ondanks de vele waarschuwingen kunnen deze lieden het zó brengen, dat je er in trapt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee! 

Soos KBO Wervershoof

 Elke donderdag in de Schoof. Inloop om 13.00 uur, start om 13.30 uur. 8 feb: Prijsklaverjassen en Prijsrummicub, 15 feb: Competitieklaverjassen en 22 feb: Bingo. Donderdag 8 februari wordt de prijzentafel weer  gevuld met allerlei lekkere/lleuke dingen voor de spelers van Prijsklaverjassen en Prijsrummicub/Skip-Bo/Keezen. Iedereen is van harte welkom, u hoeft geen lid te zijn van de KBO.

Donderdag 1 februari verliep zeer rustig. Of het door ziekte of vanwege het mooie weer was, geen idee. We hadden maar 18 mensen op bezoek, dat komt eigenlijk niet zo goed uit, maar met Klaas erbij konden 4 tafeltjes klaverjassen. En ook nog een tafeltje met z’n drieën kaarten, daar kreeg Truus de beste kaarten en Peter kreeg helemaal niks, die eindigde met 31 kruisjes! Op de andere tafels ging het er rustig aan toe, met een uitschieter: dat was Diny! Corry eindigt al drie weken in de top 3. Uitslag 3e ronde/1e periode Comp.klaverjassen: 1. Diny Ubbink met 5406 pnt., 2. Corry Dudink met  5049 pnt. en 3. Gerard Hauwert met 5048 pnt.

Vorig artikelDe Kindervakantiespelen Wervershoof
Volgend artikelIerse avond in Wervershoof