De zomer loopt ten einde, tijd om de vakantie kilo’s er af te trainen en de conditie weer op te bouwen! En daar helpen we je graag bij. Kom op 17 september naar onze open dag en profiteer van de open dag actie!

Verantwoord sporten is belangrijk. Daarom worden jouw sportdoelen altijd met de fitnesscoach besproken. Onder professionele begeleiding worden de sportdoelen behaald omdat we iedere 6 weken een afspraak met jou maken. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest.
Door de ruime openingstijden kun je het sporten breed inplannen. Wij faciliteren, maar jij bepaalt welke lessen je volgt en wanneer. Ook een kosteloze tijdelijke stop bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, is altijd mogelijk.

Open dag actie!
Schrijf je op zondag 17 september tussen 10.00 – 15.00 uur in als nieuw lid en je bespaart op het inschrijfgeld t.w.v. € 35,-. Daarnaast ontvang je De Dars sporttas en mag je een cadeau uitzoeken: een Rituals Hammam cadeauset of een Activity Tracker! Met deze armband kun je je activiteiten, je calorieverbruik en je slaappatroon volgen!

Nieuwe groepsles: Kickboksen!
Vanaf 1 oktober starten we met een nieuwe groepsles: Kickboksen! Tijdens deze les begin je met een gezamenlijke warming-up waarna je kerntraining krijgt. In deze kerntraining ben je aan de hand van verschillende kickbokstechnieken bezig met het in shape brengen van je lichaam samen met een sparringpartner. Er wordt aandacht besteed aan het aanleveren van de technieken en zelfverdediging. Het is een training dat je kunt uitoefenen op je eigen niveau! De les zal wekelijks op de vrijdagavond gegeven worden om 19.30 uur.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kun je ons volgen via twitter (@dedars), Instagram en Facebook.

In De Dars kan het.
www.dedars.nl