Dit jaar alweer het 10de Huttendorp Andijk (22, 23 & 24 augustus) en wederom een recordaantal inschrijvingen. Meer dan 300 kinderen gaan dit jaar weer bouwen, spelen, knutselen, kortom plezier maken.

De vele vrijwilligers en sponsors maken het weer mogelijk om van Huttendorp Andijk een succes te maken. Het thema is dit jaar “Feest”, de confetti en slingers staan al klaar. Voor dit 10de jaar huttendorp halen ze alles uit de kast om er ook echt een groot feest van te maken op de voormalige Asonia sportvelden. Het thema zal ervoor zorgen dat het hele terrein er feestelijk uit gaat komen te zien met mooi versierde hutten.

Naast huttenbouwen gaan de kinderen ook waterspellen doen, glijden, voetballen op ons pannaveld, etc. En voor de inwendige wens wordt ook gezorgd, lekker (gezond) snoepen, pannenkoeken eten en natuurlijk limonade drinken.
Komt u ook naar de open avond om te kijken wat de kinderen hebben gebouwd? Daarnaast natuurlijk ook de optredens op het Huttendorp podium en er zijn weer heerlijke ijsjes te koop. Vrijdag 23 augustus van 19.00 – 21.00 uur bent u van harte welkom op het terrein aan de Sportlaan in Andijk.

Op zaterdagmiddag 24 augustus bent u ook van harte welkom om mee te helpen afbreken en kunt u pallets ophalen om zelf wat mee te bouwen of als stookhout. Graag even een mail naar info@huttendorpandijk.nl
www.huttendorpandijk.nl
Volg ons ook op Twitter
@hutdorpandijk en op Facebook @htdandijk